MOTHERSHIP OF WORK

MOW Hubit

MOW on yhteisöllinen alusta bisneksen kehittämiseen, kasvattamiseen, pyörittämiseen ja uusien ideoiden toteuttamiseen.

Palvelut kattavat kaiken mitä pieni tai iso yritys tarvitsee: tulostimet, tuhottavat, neukkarit ja tapahtumatilat, iloisen henkilökunnan, hymyilevän IT-tuen, kahvit, teet ja perjantaibisset. Fillareista ja sähköautoista puhumattakaan. Ja vaikka mitä muuta.

MOW Supernova

Vuolteenkatu 1, 33100, Ratina, Tampere

MOW-perhe kasvaa! Uusi hubi aukeaa Tampereen Ratinaan syksyllä 2018. Sen mahtava funkkismiljöö tarjoaa upeat puitteet mihin tahansa työn- ja hauskanpitoon. Inspiroivat ja valoisat tilat hurmaavat. Laadukkaat ja luovat kokous- ja tapahtumatilat tekevät mistä tahansa tilaisuudesta onnistuneen. Kysy lisää Kattalta (040 559 2542) tai meilaa: supernova@mow.fi.


MOW Mothership

Pieni Roobertinkatu 9, 00130, Helsinki

MOW Mothership sijaitsee punatiilisessä 50-luvun unelmassa, keskellä Punavuoren eloisaa, urbaania kaupunginosaa - ikioma emoaluksemme, joka avasi ovensa helmikuussa 2016. Mothership pitää sisällään kuusi kerrosta ja 2242 m2 tilaa, mukaan lukien mm. ravintolamme Hills Dumplings, oma sauna ja sisäpiha kera pop-up garagen ja kaupunkipuutarhan. Parhaimmillaan Mothership majoittaa 300 henkeä.

MOW Stargate

Porkkalankatu 22 A, 00180, Helsinki

Järjestyksessä toinen hubimme MOW Stargate - tähtiportti Helsinkiin - avasi ovensa elokuussa 2017 ja valloitti sydämien lisäksi 3 ylintä kerrosta ruoholahtelaisesta toimistorakennuksesta. Stargate oli aikaisemmin käytössä erään alkoholifirman pääkonttorina, ja hurmaa mm. kattoterassilla, elokuvateatteriksikin muuntautuvalla tapahtumatilalla ja valtavalla aavekalalla joka toimii tilan suojelijana ja tuo hyvää (bisnes-) onnea. Stargate on kooltaan 2500 m2 ja majoittaa parhaimmillaan 300 henkeä.