ME HOIDAMME TOIMISTOSI KUN SINÄ KESKITYT TÖIHISI

MOW tarjoaa joustavia ja muuttovalmiita toimitilaratkaisuja useampien kymmenien henkilöiden tiimeistä yhden hengen yrityksiin. Uniikit tilat, aidosti hauska ja rento yhteisö sekä kaiken kattavat palvelut kuuluvat hintaan. Ja sijaintikin mitä parhain – Kaartinkaupungin sykkeessä, Pikku Roballa.

6-kerroksisessa kiinteistössä löytyy erikokoisia yksityisiä toimistohuoneita ja coworking-tiloja joita voit yhdistellä mielin määrin omien tilatarpeiden mukaan. Turhista neliöistä ei kannata maksaa kuten ei myöskään välillä tyhjänä istuvasta toimistosta. Meillä maksat vain käytöstä.

Kokoustilaakin löytyy runsaasti, jopa 15 neukkarin verran. Puhumattakaan äänieristetyistä puhelinkopeista, joita löytyy peräti 10.

Ja mitä muuta kuuluu pakettiin? Ainakin lyhyet irtisanomisajat, joka torstaiset afterit, riippumatolla varusteltu päikkärihuone, aula- ja postipalvelut, pyöräparkki lukitulla sisäpihalla ja suihkutilat. Sekä luonnollisesti siivous, sähkö, netti, kahvit, teet, viikottaiset hedelmät ja niin paljon popparia kun jaksat syödä.

4m2 tai 2242m2 – choice is yours!
Voit yhtä lailla valita tarvitsetko tiloja päivä kerrallaan tai pidemmäksi aikaa. Ja meillähän kuuluu kaikki hintaan eikä piilokuluja tai muita sudenkuoppia tarvitse pelätä.

Sinä + läppäri + MOW coworking = loistava työpäivä. Huippuluokan kahvia, mahan täydeltä popparia, paljon erilaisia työskentelytiloja ja eläväinen yhteisö. Avot!

On meillä perinteisiäkin kokoustiloja kun tilanne sitä vaatii sekä koulutustilaisuuksiin taipuvia kokoustiloja. Tutustu kaikkiin vaihtoehtoihin ja valitse omasi.

Juuri nyt tarjoamme kaikille uusille toimistotila-asiakkuuksille mojovan alennuksen vuotuisiin vuokrakustannuksiin kun saat 12 kuukauden vuokrat vain 10 kuukauden hinnalla. Lue lisää

MOW Supernovan yhteystiedot

MOW Supernova Tampereella lopettaa toimintansa 31.5.2024. 

Siihen saakka tavoitat Supernovan henkilökunnan numerosta +358 40 670 5118 tai s-postilla supernova@mow.fi.